Politika zasebnosti

Varovanje zasebnosti

Kreativnica spoštuje zasebnost svojih uporabnikov. Vaše osebne podatke potrebujemo za izvedbo naročila, ter kasnejše zagotovitve pomoči pri storitvah. Uporabljali jih bomo izključno za lastne potrebe in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Osebne podatke hranimo v skladu z zakonom.

Pogoji uporabe spletnega mesta

Trudili se bomo zagotoviti točno in ažurno vsebino na spletnih straneh, vendar ne prevzemamo nobenih garancij za posledice njene uporabe. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Kreativnica lahko spreminja vsebino kadarkoli, brez obveznosti o obveščanju uporabnikov. Spletne strani, na katere kažejo povezave iz spletnih strani kreativnica.si, niso pod našim nadzorom.

Vsebina, objavljena na spletnih straneh kreativnica.si, se sme uporabljati zgolj v nekomercialne namene.

Kaj je piškotek in čemu je namenjen?

Piškotki so male tekstovne datoteke, shranjene na računalniku obiskovalca spletne strani. Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacije. Običajno vsebuje ime strežnika, določeno naključno vrednost ter življenjsko dobo. Piškotek lahko uporablja samo strežnik, ki je poslal piškotek. Skupaj s spletnim brskalnikom je tako v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznih storitev.

V brskalniku, ki ga uporabljate, lahko hranjenje piškotov kadarkoli omejite ali onemogočite, kar vam zagotavlja popoln nadzor nad piškotki.

Na spletni strani uporabljamo naslednje piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike obiskanosti spletnega mesta:

  • _utma – razlikovanje med uporabniki ali sejami
  • _utmb – zabeleži novega uporabnika ali sejo
  • _utmc – statistika ogledov spletne strani
  • _utmz – shrani vir prometa ali oglaševalske akcije
  • cc_cookie_accept – zabeleži stanje piškotkov

Z obiskom tega spletnega mesta soglašate z uporabo opisanih piškotkov.