Grafično oblikovanje

Kakovostno
oblikovanje rodi sadove

Oblikovanje je več, kot zgolj lepa predstavitev vašega podjetja. Je vizualni jezik, ki izraža vašo poslovno vizijo potencialnim strankam, še preden vas tudi osebno spoznajo. Vzbuja čustva, zaradi katerih vas opazijo in si vas zapomnijo v množici konkurentov. Nagovori jih k dejanjem, kot so telefonski klic, poslano povpraševanje ali obisk vaše spletne strani.

Kretivnica grafično oblikovanje

pomen

Pot do uspeha

Zavedamo se pomena celostne grafične podobe, ne glede na to, ali želite povsem novo podobo podjetja ali samo uskladitev novih izdelkov z obstoječo podobo. Vodili vas bomo skozi preprost proces in delali z vami na vsakem koraku do prepričljivega rezultata v okviru razpoložljivih sredstev in predvidenih rokov.

Proces

01.

Pogovorili se bomo o vaši viziji in konceptih, ki bi jih radi uresničili, se poglobili v razumevanje vašega posla in ciljev, ter ciljne publike. Izoblikovali bomo ideje, ki bodo omogočale izdelavo osnovne podobe.

02.

Prvi vpogled v pripravljene grafične osnutke. Razložili vam bomo naše kreativne rešitve in pustili prvim vtisom čas, potreben za relevantne povratne informacije. Povsem običajno je, da začetnim konceptom sledijo morebitne manjše barvne, kompozicijske in tipografske korekcije. Spremembe so del procesa in omogočajo rezultat, ukrojen po vaših željah.

03.

Po dokončni potrditvi z vaše strani, je čas za pripravo ustreznih datotek za tisk. Tudi za to lahko v celoti poskrbimo sami preko naših partnerjev in vas razbremenimo skrbi. Želimo poudariti, da so vse ustvarjene predloge unikatne in so vaša last po zaključku projekta.

4 PREPROSTA NAČELA DOBREGA OBLIKOVANJA

img-2
\

Kompozicija obravnava vse elemente kot celoto.

\

Vizualno povezavo elementov ustvarjamo s poravnavami.

\

Rdečo nit dosežemo s ponovitvijo bistvenih elementov.

\

Informacije izpostavimo in organiziramo z uporabo kontrasta.